Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

γελιογραφίες και άλλα






ΑΣΤΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ αυτοκίνητα; Γιατί να σας εξαπατήσουν κάπου αλλού ; Ελάτε πρώτα σε εμάς.


ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.


ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, υπνωτιζόμενο από 7 ετών. Επαναφέρει πρόσωπα με ένα πείραμα, διδαχθής στον Δρ. Μαχούρ από Ινδία. Απαντά και διά αλληλογραφίας




Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΦΤΩΧΟΊ ΚΑΙ ΆΓΙΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΉ ΜΑΣ

Φτωχοί και Άγιοι


Φτωχοί και Άγιοι
Μια σκηνική σύνθεση πάνω στο έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη













Τη σύνθεση «Φτωχοί και Άγιοι», παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στη Στη Β’ Σκηνή του θεάτρου Βασιλάκου, η θεατρολόγος και ηθοποιός  Ανδρομάχη Χρυσομάλη, από τις28 Νοεμβρίου.
Η παράσταση στηρίζεται σε πέντε διηγήματα διασκευασμένα από τους θεατρικούς συγγραφείς Αντώνη και Κωνσταντίνο Κούφαλη με κοινό θεματικό άξονα τηναποκατάσταση του κοινωνικού δικαίου και αποτελεί μαζί με την εμβληματική παρουσία της γυναίκας – μάνας τους πυλώνες του παπαδιαμαντικού σύμπαντος.
Ο λόγος του Παπαδιαμάντη κυριαρχεί σαν ένα μοναδικό μάθημα γλώσσας και αισθητικής, με τα κείμενα να εναλλάσσονται και τους ηθοποιούς να μπαινοβγαίνουν σε ρόλους και καταστάσεις, αγγίζοντας τις ψυχές των θεατών, διαπερνώντας όλο το φάσμα των ψυχικών διακυμάνσεων της ανθρώπινης ύπαρξης, «σαν να΄χαν ποτέ τελειωμό τα πάθια κι οι καημοί του κόσμου», αλλά και την χαρά, το γέλιο, το πείραγμα, ενώ το άγνωστο σε πολλούς χιούμορ του συγγραφέα αναδεικνύεται περίτρανα.